-->
Anasayfa > Elektrikli Ev Aletleri > Sarjli Supurgeler > Electrolux Ergo Rapido EER73IGM 14.4 V 2in1 Şarjlı Süpürge

Electrolux Ergo Rapido EER73IGM 14.4 V 2in1 Şarjlı Süpürge

Electrolux Ergo Rapido EER73IGM 14.4 V 2in1 Şarjlı Süpürge

2’si 1 süpürme

Üstün esneklik ve fonksiyonel tasarım tecrübesine kapılarınızı açın. İster geniş bir alanı, ister ulaşılması zor, küçük bir noktayı temizlemeniz gereksin, Ergorapido her görevin üstesinden gelir. Kolayca çıkabilen el ünitesi sayesinde mutfak tezgahınızı, mobilyalarınızı veya arabanızın içini zahmetsizce temizleyebilirsiniz.


180° EasySteer™ manevra kabiliyeti

180° EasySteer™ hareket kabiliyeti, ergonomik tasarım, iyileştirilmiş başlık ve büyük arka tekerlekler, tüm zeminlerde temizliğinize esneklik ve yumuşak hareketler katacaktır. İki aşamalı güç modu sayesinde farklı yüzeylere göre temizlik seçeneğini değiştirin ve temizlik sonrasında süpürgeyi kolay bir şekilde şarj standına yerleştirin.


Uzun ömürlü Lityum TurboPower bataryası

Nikel bataryalara karşın iki kat daha uzun çalışan ve hafif olduğu kadar kullanım kolaylığı sağlayan yüksek performanslı Lityum TurboPower bataryası sayesinde daha uzun süre dayanan daha fazla güce sahip olun. Değiştirilmesi kolay bu hızlı şarj edilebilir batarya ile 30 dakikaya kadar çalışma süresine sahip olun. Işıklı şarj göstergesi sayesinde ne zaman şarj edilmesi gerektiğini kolayca görün.


Çalışma Süresi: 30 dk
Güç Değeri: 14.4 V
Hepa Filtre: Yok
Islak / Kuru: Kuru
Kullanım Şekli: Dikey
Renk: Antrasit
Ses Seviyesi (dB): 79
Siklon Filtre: Var
Su Haznesi: Yok
Şarj Olma Süresi: 3 Saat
Toz Kapasitesi: 0.5 lt
© 2021 Hoppara Web Technology Private Limited. Fiyat arama Sitesi - İnternet alışveriş rehberi